Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 13 Mayıs 2016 - 22:13 Yorum: 0

Soma’da Ölen Maden İşçileri Beyoğlu’nda Anıldı

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasının 2. yıl dönümünde hayatını kaybeden 301 işçi, DİSK, KESK, TMMOB VE TTB'nin olduğu sendika ve sivil...

Soma’da Ölen Maden İşçileri Beyoğlu’nda Anıldı

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasının 2. yıl dönümünde hayatını kaybeden 301 işçi, DİSK, KESK, TMMOB VE TTB'nin olduğu sendika ve sivil toplum örgütlerine bağlı üyeler tarafından anıldı.

Soma'da yaşanan maden faciasının ikinci yıl dönümünde hayatını kaybeden 301 işçi, DİSK, KESK, TMMOB VE TTB'nin olduğu sendika ve sivil toplum örgütlerine bağlı üyeler tarafından saat 19.00'da Beyoğlu Galatasaray Meydanı'nda anıldı. Aralarında Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun da olduğu grup, ellerinde pankart ve dövizler açarak "Soma'yı unutma, unutturma" şeklinde slogan attı. Grup adına basın açıklamasını Çevre Mühendisi Cevahir Akçelik, "Bugün, Soma'da 13 Mayıs 2014'te meydana gelen ve 301 canımızı yitirdiğimiz yüzyılın en büyük iş faciasının ikinci yıldönümü. 301 canımızın acısı hala yüreğimizde. 13 Mayıs'ta Soma'da yaşamını yitiren tüm maden emekçilerini saygıyla anıyoruz, yakınlarına ve tüm maden emekçilerine bir kez daha baş sağlığı diliyoruz. Bugün, bu acıyı unutturmamak için, böyle acıların bir kez daha yaşanmaması için alanlardayız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber