Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 19 Aralık 2014 - 18:23 Yorum: 0

Soma'da "Özelleştirmeye Hayır" yürüyüşü

TES-İŞ üyesi bir grup işçi, Soma SEAŞ Termik Santrali'nin özeleştirilmesi kararını düzenledikleri yürüyüşle protesto etti

Soma'da 'Özelleştirmeye Hayır' yürüyüşü

MANİSA (AA) - Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES-İŞ) üyesi bir grup işçi, Soma SEAŞ Termik Santrali'nin özelleştirme ihalesi öncesi ilçede "Özelleştirmeye Hayır" yürüyüşü yaptı. 

Soma Beşyol mevkisinde toplanan işçiler, ellerinde pankart ve dövizlerle slogan atarak, Cengiz Topel Meydanı'na yürüdü. TES-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Feridun Yıldız, burada grup adına basın açıklaması yaptı. 

Yıldız, termik santralin özelleştirilmeyeceğini söyleyen bazı Manisa milletvekillerinin sözlerinde durmadığını ileri sürerek, "Emek birleşmektir, savaşmaktır, direnmektir, direneceğiz. Eylem burada da başlayacak. O milletvekilleri buraya gelmesin. Sizden oy istemeye buraya gelmesin. Verirseniz eliniz kırılsın" dedi. 

İşçiler, basın açıklamasının ardından dağıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber