Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 27 Temmuz 2014 - 23:58 Yorum: 0

Son iftarlarını Suriyeli sığınmacılarla yaptılar

ISPARTA (AA) - Senirkent ilçesindeki Garip köyü sakinleri, ramazan ayının son iftarını köylerinde kalan Suriyeli sığınmacılarla yaptı. Garip Köyü muhtarlığı tarafından Suriye'deki...

Son iftarlarını Suriyeli sığınmacılarla yaptılar

ISPARTA (AA) - Senirkent ilçesindeki Garip köyü sakinleri, ramazan ayının son iftarını köylerinde kalan Suriyeli sığınmacılarla yaptı. 

Garip Köyü muhtarlığı tarafından Suriye'deki iç savaştan kaçan ve yaklaşık 1 aydır Garip köyünde oluşturulan çadır kentte yaşayan Suriyeliler için iftar programı düzenlendi. İftara köy halkı da katıldı. 

Muhtar Hüseyin Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada Suriye'de zor şartlar altında kalan ve Türkiye'ye sığınan insanlara kendilerinin de kapılarını açtığını kaydetti. 

Sığınmacılara Türk misafirperverliğini ellerinden geldikçe göstermeye çalıştıklarını belirten Turan, muhtarlıkça düzenlenen etkinlikle ramazan ayının son iftarını Suriyelillerle yapmak istediklerini söyledi. 

Suriyelilerle ilgili köy halkının hiç bir sorun yaşamadığını ifade eden Turan, iftar programıyla da her zaman Suriyelilerin yanlarında olduklarını göstermek istediklerini sözlerine ekledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber