Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 20 Aralık 2014 - 10:38 Yorum: 0

Son şampiyon lige başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyespor Buz Hokeyi Branş Sorumlusu Tataroğlu: "Geçtiğimiz sezon şampiyonluk ipini göğüsleyerek kapattığımız ligde tekrar aynı hedefe ulaşmayı istiyoruz"

Son şampiyon lige başlıyor

İZMİR (AA) - Erkekler Buz Hokeyi Süper Lig'ini geçen sene şampiyon tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyespor'un branş sorumlusu Mete Tataroğlu, "Ligde tekrar aynı hedefe ulaşmayı istiyoruz" dedi.

Bu sezon Koç Üniversitesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Zeytinburnu Belediyesi'nin de yer alacağı Süper Lig'de takımlar birbirleriyle 4'er kez karşılaşacak. İlk maçında yarın deplasmanda Zeytinburnu Belediyesi ile karşılaşacak İzmir Büyükşehir Belediyespor, 27 Aralık Cumartesi günü Koç Üniversitesi'ni konuk edecek.

28 Şubat 2015'teki müsabakaların ardından play-off maçlarıyla sezonun şampiyonu belirlenecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Branş Sorumlusu Mete Tataroğlu, yaptığı açıklamada, 2011'de kurulmalarına rağmen kısa sürede içinde şampiyon olduklarını ve Continental Cup’ta Türkiye’yi ve İzmir'i en iyi şekilde temsil ettiklerini belirtti.

Son şampiyon olarak lige başlayacaklarını bildiren Tataroğlu, "Bizim için uzun ve keyifli bir lig olacağını tahmin ediyoruz. Sezona erken başlamamızı bir avantaj olarak görüyorum. Bu yıl yabancısız, tamamen Türk sporculardan kurulu bir kadro ile mücadele edeceğiz. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk ipini göğüsleyerek kapattığımız ligde tekrar aynı hedefe ulaşmayı istiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber