Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Eylül 2018 - 09:24 Yorum: 0

Son Zamanların En Popüler Görüntülü Chat Uygulaması Azar

Görüntülü sohbet uygulaması Azar, her geçen gün elde ettiği büyüme rakamlarıyla birçok uygulamanın önüne geçmeyi başardı.

Son Zamanların En Popüler Görüntülü Chat Uygulaması Azar

Günümüzde internet ve telefon kullanımın artması insanların sosyalleşmek ve yeni insanları tanımak için farklı birçok seçenekten yararlanmasına olanak sağlıyor. Tabi ki kişiler için en çok kullanılan uygulamalar arasında ise görüntülü sohbet uygulamaları bulunuyor. Günümüzde kullanıcılar sürekli olarak farklı uygulama seçeneklerini denese de eş zamanlı olarak konuşma ve sosyalleşme imkânı sunduğu için görüntülü sohbet uygulamalarının yeni hepsinden ayrı geliyor.

Görüntülü sohbet uygulamaları arasında bulunan Azar, kullanıcılara hem görüntülü hem sesli hem de mesajlaşarak sohbet etme imkânı sunmaktadır. Bunun yanı sıra sunduğu birçok imkân Azar'ın kısa sürelerde gelişmesine olanak sağlamıştır. 30 milyondan fazla kullanıcı sayısıyla ön plana çıkan Azar, kullanıcılar arasında en çok kullanılan görüntülü sohbet uygulamaları arasında yer almayı başarmış durumda.

Azar Kullanım Verileri

Azar'ın günümüzde 30 milyondan fazla kullanıcısı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 190'dan fazla ülkenin App market ve Googleplay market listesinde bulunan  uygulaması, kısa sürelerde 130'dan fazla ülkenin en çok indirilen uygulamalar sıralamasında yer almayı başarmıştır. Bununla da kalmayıp uygulama indirilme sayısıyla öne çıkan uygulamalar arasında da yer almıştır. 100 milyondan fazla indirilen görüntülü sohbet uygulaması azar kullanıcıları arasında 44 milyardan fazla eşleşme sağlanmıştır. Eşleşeme sayısının bu kadar fazla olmasındaki etken ise özellikle uygulama içerisinde bulunan Hızlı Eşleşme özelliğidir.

Azar Uygulaması ve Kullanıcıları Seçenekleri

Uygulamayı indirdikten sonra kayıt olan kullanıcılar birçok özellikten yararlanarak farklı kullanıcılar ile eşleşme imkanına sahip olmaktadır. Kişiler uygulamaya kayıt olurken uygulamada hangi bölge ve hangi cinsiyetten kullanıcılarla konuşmak istediklerini seçebilmektedir. Bunun yanı sıra kişiler arasında ilgi alanlarına göre de eşleşmeler sağlanması ve kullanıcıların yaptıkları sohbetlerden keyif alması için uygulamaya ilgi alanları seçimi de eklenmiştir. Kullanıcılar istedikleri takdirde seyahat, kedi, müzik, futbol, dans, kahve ve bunlar gibi farklı film, parti, yemek gibi ilgi alanlarını seçerek de kullanıcılar ile eşleşme imkânı bulmaktadır. Uygulamaya eklenen bu özellik kullanıcıların daha keyifli sohbet etmesine ve kendi ilgi alanlarıyla ilgilenen kişiler ile tanışmasına fırsat sağlamıştır.

Kullanıcılar bunun yanı sıra Azar kullanırken Kadın ve Erkek cinsiyetleri arasından birini veya ikisini seçerek yeni insanlar ile tanışabilmektedir. Uygulamada bulunan bölge seçeneği ile Dünyada bulunan 29 bölgeden istedikleri kadar bölgeyi seçerek o bölgedeki insanlarla tanışma fırsatı da yakalayabilmektedir. Bu seçimler sonrasında kişilerin hem farklı ülkelerden insanları tanıması hem de tanıştığı insanlarının kültürlerini öğrenmesi kolaylaşmakta ve sosyalleşme imkanları artmaktadır. İstediğiniz takdirde azarindir.org üzerinden yapılan incelemeleri ve değerlendirmeleri inceleyerek sizler de son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz görüntülü sohbet uygulaması azar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber