Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Ağustos 2016 - 15:58 Yorum: 0

Sondajların pompa kalitesi arttırılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesinde iki mahalleye birden içme suyu temin eden...

Sondajların pompa kalitesi arttırılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesinde iki mahalleye birden içme suyu temin eden sondajın pompa kapasitesini artırarak mahallelere yeterli suyu sağladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa'nın 17 ilçesinde yaşayan vatandaşların su konusunda sıkıntı yaşamamaları için sürdürdüğü içme suyu çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yeni içme suyu hatları ve sondajların yanı sıra MASKİ, ihtiyaç duyulan bölgelerdeki mevcut sondajlarda da kapasite arttırma çalışmaları gerçekleştiriyor. Yunusemre ilçesine bağlı Karakılınçlı mahallesinde bulunan sondaja ait motopomp, ihtiyacı karşılamakta zorlanması üzerine MASKİ Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı ekiplerince değiştirildi. 6 litrelik kapasiteye sahip olan eski içme suyu pompasının yerine monte edilen yeni motopomp sayesinde 12 litreye kadar su basılabilecek.

İki mahalleye de çözüm getirildi

MASKİ tarafından gerçekleştirilen kapasite arttırma çalışmasıyla, Yunusemre'nin Karakılınçlı ve Küçükbelen mahalleleri de yeterli içme suyuna kavuşturuldu. İki mahalleyi birden besleyen sondajın kapasitesinin 2 katına kadar yükselmesiyle birlikte özellikle yaz aylarında artan kullanımdan kaynaklanan yetersiz su sorununa MASKİ tarafından çözüm getirildi.

Sondajların pompa kalitesi arttırılıyor

Sondajların pompa kalitesi arttırılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber