Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 27 Mayıs 2016 - 11:08 Yorum: 0

Soprano Karin Bozkurt LÖSEV İçin Sahnede

Sanat hayatına 2003 yılından beri verdiği solo konserlerle devam eden Soprano Op. Dr. Karin Bozkurt, bu kez ünlü tenor Bülent Külekçi ile Beşiktaş Belediyesinin...

Soprano Karin Bozkurt LÖSEV İçin Sahnede

Sanat hayatına 2003 yılından beri verdiği solo konserlerle devam eden Soprano Op. Dr. Karin Bozkurt, bu kez ünlü tenor Bülent Külekçi ile Beşiktaş Belediyesinin sponsorluğunda lösemili çocuklar yararına sahneye çıkıyor.

Soprano, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Karin Bozkurt, ünlü tenor Bülent Külekçi ile operaların en ünlü aryalarını, düetlerini ve ruhu dinlendirecek napolitenleri lösemili çocuklar için verecekleri konserde, 5 Haziran 2016 da saat 20.00'de Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat Merkezinde seslendirecek.

Soprano Bozkurt ile tenor Külekçi'ye Ulaş Kurugüllü yönetimindeki Opera Oda Orkestrası ve Korrepetitörler Rayna Popova ve Simten Deniz Şenpolat eşlik edecek. Güneş Kaya yönetimindeki Beşiktaş Çocuk Korosu da konsere renk katacak.

Konsere giriş ücretsiz olurken oturma düzeni bulunmuyor. Bağış yapmak isteyen dinleyiciler konser girişinde yer alacak LÖSEV stantlarını ziyaret edebilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber