Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 12 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

Sorgun CHP İlçe Başkanı Çelik istifa etti

YOZGAT (AA) - CHP Sorgun İlçe Başkanı Veli Çelik, görevinden istifa etti. Çelik, CHP İlçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısında, ilçe başkanlığını görevini yaklaşık...

Sorgun CHP İlçe Başkanı Çelik istifa etti

YOZGAT (AA) - CHP Sorgun İlçe Başkanı Veli Çelik, görevinden istifa etti. 

Çelik, CHP İlçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısında, ilçe başkanlığını görevini yaklaşık 6 yıldır sürdürdüğü söyledi.

Partisine yararlı olamadığı için görevi bırakmaya karar verdiğini belirten Çelik, "Sürekli burada olamamamız nedeniyle yeterli çalışmaları yapamıyor, sık sık ilçe teşkilatında bulunamıyorduk. Artık bu görevin gençlere, dinamik bir kadroya devredilmesi gerektiğini düşündüm. Bu nedenle görevimden istifa etmeyi uygun buldum" dedi.

Çelik'in yerine CHP İlçe Başkanı olan Gürsel Çay da partilerinin ilçedeki eski gücüne gelebilmesi için genç bir ekiple yola devam edeceklerini ve yeni üyeler kazandırmak için çalışacaklarını dile getirdi.

Çay'a parti rozetini Veli Çelik taktı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber