Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ekim 2014 - 10:28 Yorum: 0

Sorgun'da "Genç Sahabelerin Örnek Hayatı" konferansı

YOZGAT (AA) – Sorgun'da "Genç Sahabelerin Örnek Hayatı" konulu konferans düzenlendi.Konferans, Dost Gönüller Gıda Bankası Derneğinin yürüttüğü "Gençliğini Kurtaran Geleceğini Kurtarır"...

Sorgun'da 'Genç Sahabelerin Örnek Hayatı' konferansı

YOZGAT (AA) – Sorgun'da "Genç Sahabelerin Örnek Hayatı" konulu konferans düzenlendi.

Konferans, Dost Gönüller Gıda Bankası Derneğinin yürüttüğü "Gençliğini Kurtaran Geleceğini Kurtarır" adlı proje kapsamında İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu'nda organize edildi.

Açılışta konuşan Dernek Başkan Yardımcısı Orhan Tatar, projenin İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklendiğini belirterek, sorunları bulunan ailelerin çocuklarının milli ve manevi değerlerin farkında olmalarının, bu değerlere sahip çıkmalarının, onları koruyarak gelecek nesillere miras bırakılmasını sağlamalarının amaçlandığını söyledi.

Tarihçi yazar Ziya Demirel ise milli ve manevi değerlerin bir milletin kimliğini oluşturduğunu vurgulayarak, "Kimliksiz bir insanın nasıl dünya işlerini idame ettirmesi mümkün değilse, kimliksiz bir milletin de varlığını idame ettirmesi mümkün olamayacaktır" dedi.

Demirel, genç sahabelerin yaşamlarından örnekler verdi.

Konferansı Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Arslan, İlçe Müftüsü Fikret Ekinci ve çok sayıda vatandaş izledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber