Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 16:38 Yorum: 0

Sorgun’da Ufka Yolculuk Hadis Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sorgun Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Son Peygamber Platformu'nun Türkiye ve Dünya genelinde organize ettiği Ufka Yolculuk Hadis Yarışmasında...

Sorgun’da Ufka Yolculuk Hadis Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sorgun Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Son Peygamber Platformu'nun Türkiye ve Dünya genelinde organize ettiği Ufka Yolculuk Hadis Yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Sorgun İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonunda düzenlenen töreni Kuran'ı Kerim tilavetiyle başladı. Sinevizyon gösterilerinin ardından programın açılış konuşmasını yapan Dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan, Türkiye genelindeki bütün illerde ve 803 ilçe ve internet üzerinden tüm dünyada yapılan yarışmaya, Sorgun'dan toplam bin 890 kişi katıldığını söyledi. Arslan, "Türkiye Genelinde toplam 360 bin kişinin müracaat ettiği yarışma 3 Nisan 2016 Pazar günü aynı anda yapıldı. Dereceye girenlere ise ödülleri bugün düzenlenen ödül töreninde kendilerine takdim ediliyor" dedi.

Konuşmaların ardından Sorgun Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Abdussamet Yılmaz'ın Kuran-ı Kerim tilaveti, ilahi korosunun seslendirdiği ilahiler ve Sorgun Zinde Gençlik Kulübü izcilerinden Melih Arslan ve Ahmet Mert Kahramanoğlu'nun sunduğu şiir dinletileri salondaki dinleyicilerden büyük beğeni topladı.

Yarışmaya destek olan sponsorlara ve sınav merkezi okul müdürlerine plaketleri ve dereceye girenlere ise ödülleri protokol tarafından takdim edilmesinin ardından birincilere bin'er TL, ikincilere 750 TL, üçüncülere 500 TL, 30 üzeri katılımın sağlandığı okul birincilerine ise çeyrek altın hediye edildi.

Sorgun’da Ufka Yolculuk Hadis Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sorgun’da Ufka Yolculuk Hadis Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber