Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mayıs 2016 - 16:58 Yorum: 0

Sosyal Medya Hesabından Paylaştığı Şiir Başını Ağrıttı

Giresun Üniversitesi (GRÜ) Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.

Sosyal Medya Hesabından Paylaştığı Şiir Başını Ağrıttı

Giresun Üniversitesi (GRÜ) Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Altıntaş'ın Giresun Üniversitesi'ne yapılan rektör ataması sonrası sosyal medya üzerinden paylaştığı şiir tartışma konusu oldu.

Kendisine ait sosyal medya hesabında yayınladığı bir şiirin bazı yerel internet siteleri tarafından yanlış lanse edildiğini belirten Dekan Altıntaş, kendisine yönelik karalama çalışmalarının başlatıldığını iddia etti. Altıntaş, Aşık Sefa'nın eski arkadaşı olduğunu ve Facebook'tan okuduğu bir şiirinin mısrasını paylaştığını ve şiirin içeriğine göre bir yorum yazarak paylaştığını ifade ederek "Bu yorum üzerinden kasıtlı kendini zorlayarak alakasız insanlara ve değerli kurum yöneticisi arkadaşlarımıza mal ederek şahsımı çok üzdüler. İnsanları birbirine düşürüp bundan medet uman fitne temsilcileri. Unutmayın Allah hesabı erken gören ve o her şeyi bilendir. Ben evini çoluğunu çocuğunu Ankara'da bırakmış ve buraya gelmiş bu Görele'de ikamet eden bir babayım. Ve bu ülkeye çalıştığı kuruma hizmet eden inançlı bir vatanseverim. Bunları yapanları kuşkusuz Allah'tan sonra adalete havale edeceğim" dedi.

Dekan Altıntaş'ın paylaştığı o şiir ise "Umudumu kaybetmedim gardaşım, Sabret hele zaman gelsin söylerim, Elbette ki beni anlar sırdaşım, Sabret hele zaman gelsin söylerim" mısralarını kapsıyordu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber