Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 28 Mart 2017 - 10:13 Yorum: 0

Sosyal medya kitabı ‘Menemen Olma Fenomen Ol’ raflarda yerini aldı

Sosyal Medya Uzmanı ve Yazılım Mühendisi Mehmet Burak Torun'un "Menemen Olma Fenomen Ol" kitabı raflarda yerini aldı.

Sosyal medya kitabı ‘Menemen Olma Fenomen Ol’ raflarda yerini aldı

Sosyal Medya Uzmanı ve Yazılım Mühendisi Mehmet Burak Torun'un "Menemen Olma Fenomen Ol" kitabı raflarda yerini aldı.

Türkiye'nin en iyi 10 Sosyal Medya Uzmanı arasında yer alan ve yaklaşık 7 milyon takipçi sayısı bulunan Torun'un ilk sosyal kitabı olan "Menemen Olma Fenomen Ol" çıktı. Sosyal Medya Danışmalığı yapan ve aynı zamanda Yazılım Mühendisi olan Mehmet Burak Torun, ilk kitabının çıktığı haftadan itibaren oldukça yüksek bir satış rakamına eriştiğini söyledi.

Kitabı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Torun, "Kitabım sadece sosyal medya ile ilgilenenlere değil, hangi sektörde ya da hangi meslek grubunda faaliyet gösterirlerse göstersinler, her bireyin kendi alanının en iyisini yani kendi alanlarının fenomeni olabileceklerini anlatmayı amaçlıyor" dedi.

Kitabında, "Azimle çalışan biri için başarı artık hayal değil, gerçektir" sözünün önemini vurgulayan Torun, "Gerçekten çalışarak ve kendinize inanarak başaramayacağınız hiçbir şey yoktur. Bu doğrultuda insanların öncelikli olarak kendilerine inanmalarını hedefledim ve okuyucular için kitabımın umut ışığı olabileceğini düşünüyorum. Aynı zamanda, kişisel gelişim ve motivasyon kitabımı kendi deneyimlerim doğrultusunda şekillendirdim" dedi.

Kitabın daha ilk haftadan büyük bir satış rakamına erişmesinin kendisini mutlu ettiğini kaydeden Torun, Facebook, Twitter ve Instagram üzerinden sosyal medya hesaplarında da bunun etkisini gördüğünü söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber