Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Ağustos 2016 - 07:53 Yorum: 0

Sosyal medya üzerinden FETÖ propagandası yapan öğretmene gözaltı

Kırklareli'nin Vize ilçesi Kıyıköy Beldesinde bir okulda coğrafya öğretmeni olan Ö.G. sosyal medya üzerinden FETÖ propagandası yaptığı tespit edilerek...

Sosyal medya üzerinden FETÖ propagandası yapan öğretmene gözaltı

Kırklareli'nin Vize ilçesi Kıyıköy Beldesinde bir okulda coğrafya öğretmeni olan Ö.G. sosyal medya üzerinden FETÖ propagandası yaptığı tespit edilerek İzmir'de gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Vize'nin Kıyıköy beldesinde 28 Temmuz 2016 günü Vize Kaymakamlığı Milli Eğitim Müdürlüğünün yazı ile müracaatında Kıyıköy Çok Programlı Lisesinde coğrafya öğretmeni olarak görev yapan Ö.G.'nin sosyal medya hesabı üzerinden FETÖ propagandası yaparak paylaşımda bulunduğu tespit edildi.

Cumhuriyet Savcısı talimatı doğrultusunda yapılan incelemenin ardından Ö.G. İzmir Karşıyaka'daki adresinde gözaltına alındı. Ö.G. çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber