Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 22 Kasım 2014 - 17:23 Yorum: 0

Sosyal medyada "ağaç kesilsin mi" anketi

Çardak belediyesi ilçede tehlike oluşturan 30 ağacın kesilerek yerine yenisinin dikilmesi için sosyal medya üzerinden anket başlattı

Sosyal medyada 'ağaç kesilsin mi' anketi

DENİZLİ (AA) - Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, ilçede devrilme tehlikesi oluşturan ağaçların kesilip yerine yenilerinin dikilmesi için sosyal medya üzerinden "ağaç kesilsin mi" anketi başlattı.

Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, bazı cadde ve sokak üzerindeki 30 ağacın can ve mal güvenliği açısından tehlike oluşturduğunu, ağaçların kesilerek yerlerine yenilerini dikilmeyi düşündüklerini söyledi. 

İlçede yaşamını sürdüren vatandaşların görüşünü almak için sosyal medya üzerinden anket yaptıklarını ifade eden Öztürk, "İnternete cadde ve sokaklarda tehlike oluşturan ağaçların resimlerini koyduk. Vatandaşlarımızın yorumları bizim için belirleyici olacak. Gelecek talepleri değerlendirerek bir karar alacağız. Kesilen her ağaç yerine 3 ağaç dikilmeyi planlıyoruz" dedi.

Anketin 1 Aralık'a kadar devam edeceğini belirten Mahmut Öztürk, şunları söyledi:

"Kesilecek 30 ağaç yayaların yoğun olduğu okul, pazaryeri ve caddelerde bulunuyor. Çam ağaçları yaklaşık 60 yıllık, kökleri de sağlam olmadığı için geçen yıl biri devrildi. Yoğun kar yağışı olmadan bunları kaldırıp yerine hem görsel, hem de gölgesi fazla olan ağaçlar dikmek istiyoruz. Sökülen ağaçların yerine 5 fidanın dikilmesini isteyenler var. Gerekirse 5 değil, 10 fidan dikmeye hazırız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber