Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 26 Mayıs 2017 - 16:15 Yorum: 0

Sosyal medyanın en iyileri ödüllerine kavuştu

Marka ve ajansların sosyal medya performanslarını objektif verilere dayalı olarak ölçen ilk ve tek yarışma Social Media Awards Turkey'de kazananlar 23 Mayıs'ta...

Sosyal medyanın en iyileri ödüllerine kavuştu

Marka ve ajansların sosyal medya performanslarını objektif verilere dayalı olarak ölçen ilk ve tek yarışma Social Media Awards Turkey'de kazananlar 23 Mayıs'ta Shangri-La Bosphorus'ta düzenlenen görkemli bir törenle ödüllerine kavuştu.

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçen yarışmada bu yıl SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri kategorisinde 50 farklı sektörde Altın, Gümüş ve Bronz olmak üzere 140 ödül sahiplerini buldu. 350'ye yakın kampanya başvurusunun yapıldığı Jüri Ödülleri kategorisinde ise Altın, Gümüş ve Bronz'dan oluşan 40 ödülle en başarılı sosyal medya çalışmaları belirlendi.

Sosyal medyayı en iyi kullanan ünlü isimlerin ve fenomenlerin de ödüllendirildiği geceye iş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber