Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 23 Ocak 2018 - 17:18 Yorum: 0

Sosyal yoksulluk zirvesi sonuç bildirgesi açıklandı

Türkiye'nin 81 ilinden yola çıkarak Konya'da buluşan gençler, dört gün süren Sosyal Yoksulluk Zirvesini tamamladı.

Sosyal yoksulluk zirvesi sonuç bildirgesi açıklandı

Türkiye'nin 81 ilinden yola çıkarak Konya'da buluşan gençler, dört gün süren Sosyal Yoksulluk Zirvesini tamamladı. Dinlenilmek isteyen gençler, zirvenin sonuç bildirgesinde, "Farklılıklarımız en büyük zenginliğimiz. Ben, sen, o demeden biz diyelim" diyerek, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde önemli bir mesaj verdi.

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Mehmet Babaoğlu'nun öncülüğünde ve Ulusal Ajans katkılarıyla, AK Parti İnsan Hakları Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, Çevre Komisyon Başkanı Muhammet Balta ve AK Parti Milletvekilleri Aydın Ünal ile Hüsnüye Erdoğan'ın katılımıyla Konya'da gerçekleştirilen Sosyal Yoksulluk Zirvesi sonuçlandı. "Konuşmak için değil, gençleri dinlemek için" sloganıyla başlayan zirveden, "Farklılıklarımız en büyük zenginliğimiz. Ben, sen, o demeden biz diyelim" mesajı çıktı.

Zirveye katılan gençlerin ortak taleplerinin not edildiği çalıştayın sonuç bildirgesi 5 ana başlık altında toplandı. İlk ve en önemli başlığın "Dinlenilmek" olduğu sonuç bildirgesinde sırasıyla, "Aileler', "Eğitim', "Sosyal Çevre" ve "Teknoloji" başlıkları yer buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber