Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 25 Eylül 2016 - 22:08 Yorum: 0

Sözeri: "Rakip bizden daha iyi oynadı"

TFF 1. Lig'in 5. haftasında Balıkesirspor karşısında 4-2'lik mağlubiyet alan Adana Demirspor'da Teknik Direktör Erkan Sözeri, Balıkesirspor'un maça çok...

Sözeri: 'Rakip bizden daha iyi oynadı'

TFF 1. Lig'in 5. haftasında Balıkesirspor karşısında 4-2'lik mağlubiyet alan Adana Demirspor'da Teknik Direktör Erkan Sözeri, Balıkesirspor'un maça çok iyi motive olduğunu söyledi.

Balıkesirspor - Adana Demirspor maçı sonrası değerlendirmede bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Aslında maça çok iyi başladığımızı düşünüyorum. Erken bir gol yedik. 5. dakika yediğimiz golden sonra biraz sendeledik ama fena gitmiyordu işler. Tabii rakibimiz de birçok durumlarla boğuşuyor. Hocaları istifa etti. Davalarında haklı olduklarını ispat etmek için ayrıca bir motive olmuşlar. Daha konsantre ve bizden daha iyi top oynadılar. Dolayısı ile kötü bir mağlubiyet aldık. Söyleyecek fazla bir şey yok, Balıkesirspor'u tebrik ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber