Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Nisan 2014 - 17:38 Yorum: 0

Sözeri veda etti

Orduspor ile yolları ayrılan teknik direktör Sözeri: "Bu takımın hem maddi hem manevi menfaatleri için bugüne kadar ne gerekiyorsa yaptığımızı düşünüyorum, bugün de aynısını yaptık"

Sözeri veda etti

ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor ile yolları ayrılan teknik direktör Erkan Sözeri, "Bu takımın hem maddi hem manevi menfaatleri için bugüne kadar ne gerekiyorsa yaptığımızı düşünüyorum, bugün de aynısını yaptık" dedi.

Sözeri, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, kararın Ordupor'un menfaatleri doğrultusunda alındığını söyledi.

"Keşke biz bu işi sonlandırabilseydik" diyen Sözeri, şöyle konuştu:

"Baktığımız zaman, geçen sene ilk ikiden bir üst lige çıkan takımın puanı ortada iken, 65 puanlı bir takım hala bu sene çıkamamışsa, bu, takımların iyi performans gösterdiğinin göstergesidir. Biz de bu takımlara ayak uydurduk sezon boyunca. Dün yönetim tarafından böyle bir şey iletildi bize. Bu takımın hem maddi hem manevi menfaatleri için bugüne kadar ne gerekiyorsa yaptığımızı düşünüyorum, bugün de aynısını yaptık. Çünkü bu takım zorluklar içerisinde buraya kadar geldi, hala da ilk iki şansı devam ediyor. Olmazsa play-off var. Bu takım zaten bir üst lige adım atmayı da hak etmiştir ama biraz gecikmeli olacaktır. Bunu yürekten söylüyorum." 

Sözeri, görev yaptığı süre içerisinde Ordu şehriyle bir bütünlük sağladıklarını belirterek, "Tabi ki duygusallık olacak. Dokuz ay boyunca oyuncu grubuyla, personeli, taraftarı ile bir bütünleşme oldu. Ayrılırken de affedersiniz odun gibi ayrılmayacağız. Biz insanız sonuçta, o duyguları yaşayacağız. Benim için geçerli olan şey bir duruşla gelmek ve aynı şekilde ayrılmaktı. Ben bu anlamda mutluyum" ifadesini kullandı. 

Taraftarlara da teşekkür eden Sözeri, "Orduspor'un can taraftarlarına bana bugüne kadar vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Onlar beni ve takımımı hiç yalnız bırakmadılar. Onun için inşallah sezon sonunda istedikleri hedeflere ulaşacaklardır" diye konuştu. 

 

- İmzalı forma hediye edildi 

Orduspor Kulübü Genel Sekreteri Murat Gürsoy da hizmetlerinden dolayı Sözeri'ye teşekkür ederek bundan sonra çalışacağı kulüplerde başarılar diledi. 

Gürsoy, konuşmasının ardından Sözeri'ye oyuncular tarafından imzalanan 52 numaralı Orduspor forması ve plaket takdim etti. 

Erkan Sözeri, basın toplantısının ardından oyuncular ve kulüp personeliyle vedalaştı. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber