Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Eylül 2016 - 11:23 Yorum: 0

Sözlü yer verdi şehit aileleri annesini ziyaret etti

Adana'da yer bulamadıkları için tek odalı bir yerde kalmak zorunda kalan Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimler Derneği Adana Şubesi'ne Adana Büyükşehir...

Sözlü yer verdi şehit aileleri annesini ziyaret etti

Adana'da yer bulamadıkları için tek odalı bir yerde kalmak zorunda kalan Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimler Derneği Adana Şubesi'ne Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü tarafından geçici bir yer tahsis edilmesi ve kalıcı yer sözü verilmesi nedeniyle şehit aileleri başkanın annesini ziyaret etti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimler Derneği'nin Galeria İş Merkezi'ndeki binasında ziyaret etti. Ziyaret sırasında şube başkanı Muhammet Çetin yetkililere eski yerlerinden çıkmak zorunda kaldıklarını ancak maddi imkansızlık nedeniyle yer bulamadıklarını Galeria İş Merkezi'nde bir odalı yere taşınmak zorunda kaldıklarını, şehit ailelerine ve gazilere bir odalık yerin yakışmadığını söyledi. Bu sözler üzerine Başkan Hüseyin Sözlü, Merkez Park içindeki Adana Büyükşehir Belediyesi Kürek İhtisas Kulübü tesislerini, Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimler Derneği Adana Şube'sine tahsis ettiğini açıkladı. Başkan Sözlü, kulüpte görevli personelin gazilere hizmet etmek üzere görevlerine devam edeceğini belirtti. Ayrıca Sözlü, buranın geçici olarak tahsis edildiğini, kendileri tarafından derneğe kalıcı bir bina yapma sözü de verdi. Başkan Sözlü'nün bu duyarlı davranışından çok etkilenen şehit aileleri derneği başkanı Çetin ile yönetim kurulu üyeleri Başkan Sözlü'nün Ceyhan'ın Çokçapınar Mahallesi'ndeki annesi Zeliha Çetin'i ziyaret etme kararı aldı. Başkan Çetin, şehit yakınları ve gaziler anne Sözlü'nün evine giderek ona çiçek taktim edip elini öptü. Başkan Çetin, Sözlü'nün duyarlı davranışından dolayı böyle hayırlı bir evlat yetiştirdiği için anneyi ziyaret ettiklerini belirterek, "Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü'nün 2007 yılında kurulan Adana ilimizdeki tek resmi dernek olan şehit ve gazilerimizi bir çatı altında toplanmamızı sağlayan ve o tarihten itibaren valilerimiz, belediye başkanlarımız, Adanalı bürokratlarımızla ile yaptığımız görüşmeler verilen sözlere rağmen bir türlü çözemediğimiz dernek yeri sorunumuzu bu sene 19 Eylül Gaziler Gününde vermiş olduğu söz ile bizleri çok mutlu etmiştir. Başkanımız bizleri mutlu etmiş, rabbim de onu iki cihanda mutlu etsin" dedi.

Anne Sözlü ise ziyaret için çok duygulandığını anlatarak, şehit yakınlarının ve gazilerin her zaman baş tacı olduğunu, oğlunu da bu ilkeler doğrultusunda yetiştirdiğini söyledi.

Sözlü yer verdi şehit aileleri annesini ziyaret etti

Sözlü yer verdi şehit aileleri annesini ziyaret etti

Sözlü yer verdi şehit aileleri annesini ziyaret etti

Sözlü yer verdi şehit aileleri annesini ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber