Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 13 Ekim 2016 - 12:33 Yorum: 0

Spastik felçli emekli gazeteciye Basın İlan Kurumu sahip çıktı

Mersin'in Erdemli ilçesinde akülü bisikletinin çalınmasıyla büyük mağduriyet yaşayan spastik felçli emekli gazeteciye Basın İlan Kurumu sahip çıktı.

Spastik felçli emekli gazeteciye Basın İlan Kurumu sahip çıktı

Mersin'in Erdemli ilçesinde akülü bisikletinin çalınmasıyla büyük mağduriyet yaşayan spastik felçli emekli gazeteciye Basın İlan Kurumu sahip çıktı.

Erdemli ilçe merkezinde ikamet eden spastik felçli emekli gazeteci Emin Üstünbaş'ın akülü bisikleti geçtiğimiz ay evinin önünden çalındı. Aradan geçen sürede güvenlik güçlerinin tüm incelemelerine ve soruşturmasına rağmen Üstünbaş'ın akülü aracı bulunamadı. Konuyu takip eden Basın İlan Kurumu (BİK) Mersin Şube Müdürlüğü harekete geçti. 22 yıl gazetecilik mesleğine emek veren spastik felçli Emin Üstünbaş'a yeni bir akülü araç alınarak, mağduriyetinin giderilmesi için maddi yardımda bulundu.

Basın İlan Kurumu Mersin Şube Müdürü Umut Çor, kurumun yalnızca kamu ilanlarını dağıtma işlevi olmadığını, muhtaç durumdaki gazetecilere de daima yardım eli uzattığını belirtti.

Emanet aldığı akülü aracı arkadaşına teslim eden Üstünbaş, Basın İlan Kurumu'nun yardımıyla yeni aracının test sürüşünü yaptı. Akülü aracın kendisinin adeta eli ayağı olduğunu belirten Üstünbaş, "Basın İlan Kurumu'na çok teşekkür ediyorum. Beni çok büyük bir mağduriyetten kurtardılar. Teşekkür ediyorum onlara, sağolsunlar var olsunlar" dedi.

Üstünbaş'ın mağduriyetinin giderilmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren komşularından Sefa Gölgeli ise, "Abimizin eli ayağı olan motoru çalınmıştı. Motoru olmadığından dolayı bugüne kadar büyük bir mağduriyet yaşadı. Basın İlan Kurumu'ndan Allah razı olsun. Emin beyin ihtiyacını giderdi, kendisi oldukça mutlu, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

"Hepinizi yüce mahkemeye havale ediyorum" demişti

Geçen ay aracının çalınmasının ardından Üstünbaş, "Aracımı lütfen geri getirin. Allah rızası için. Yoksa ben hepinizi Cenab-ı Allah'ın yüce mahkemesine havale ediyorum. Öbür dünyada inşallah karşılaşırız" diyerek aracını çalan hırsızlara seslenmiş ve mağduriyetini dile getirmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber