Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Ekim 2016 - 13:08 Yorum: 0

SP’den değerlendirme

Ülkenin büyük gücünün tank ve tüfek olmadığını ifade eden Saadet Partisi (SP) Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, ülkenin asıl gücünün...

SP’den değerlendirme

Ülkenin büyük gücünün tank ve tüfek olmadığını ifade eden Saadet Partisi (SP) Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, ülkenin asıl gücünün vatanına bağlı imanlı ve ihlaslı vatandaşlar olduğunu söyledi.

SP aylık gündem değerlendirme toplantısı yaptı. Özel bir otelde yapılan toplantıya İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu ve parti üyeleri katıldı. Toplantıda 15 Temmuz darbe girişimini değerlendiren Hacıbekiroğlu, 15 Temmuz'un darbeciler için son, Türkiye için başlangıç olmasını diledi. 15 Temmuz gecesi, millete kurşun sıkanları ve meclisi bombalayanları tarihin hiçbir zaman affetmeyeceğini belirten SP Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, "Bu topraklar her türlü kumpası yaşadı ve her türlü ihaneti gördü. Ama 15 Temmuz darbe girişimi son dönemde karşı karşıya kaldığımız kumpasların en acımasızı ve ihanetlerin en büyüğüdür. Çünkü 15 Temmuz gecesinde sadece darbe girişimi önlenmemiştir. Bu asil millet kendisine vurulmak istenen prangaları bir kez daha kırıp parçalamıştır. Bağımsızlığına ve iradesine konulmak istenen ipoteği bir kez daha atıp yırtmıştır. Tıpkı Çanakkale'de ve kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi küresel emperyalizmin Sevr emellerini Türkiye'yi bölme heveslerini bir kez daha bozguna uğratmıştır" dedi.

Tüm millet gibi Saat Partisi'nin de 15 Temmuz gecesi bütün teşkilatlarıyla asil bir duruş ve şanlı bir direniş ortaya koyduğunu ifade eden Hacıbekiroğlu, "Saat partililer ilk andan itibaren meydanlara koşmuş, tanklara ve mermilere göğsünü siper etmiştir. Dua ve temennimiz 15 Temmuz gecesi darbeciler için son Türkiye'miz için aydınlık bir geleceğin başlangıcı olsun. Türkiye'nin aslına, özüne ve ruh köküne dönmesine vesile olsun" diye konuştu.

SP’den değerlendirme

SP’den değerlendirme

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber