Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Şubat 2019 - 08:36 Yorum: 0

Spor Ayakkabı Modellerinde Farklı Kategoriler

Spor ayakkabı çeşitlerinde, hemen her kesimin aradığı unsurların başında, rahatlık gelmektedir. Tasarımlarda, farklı modeller kadar, dayanıklı olması da tercih edilmektedir.

Spor Ayakkabı Modellerinde Farklı Kategoriler

Spor ayakkabı çeşitlerinde, hemen her kesimin aradığı unsurların başında, rahatlık gelmektedir. Tasarımlarda, farklı modeller kadar, dayanıklı olması da tercih edilmektedir.

Spor Ayakkabı Seçiminde Farklı Beklentiler

Spor ayakkabı seçerken, her kesimin tercihi farklı olmaktadır. Erkekler için yapılan spor dalı öne çıkmaktadır. Çocuklar için, ortopedik tabanlar önem taşımaktadır. Kişisel tercihe göre, stil farklılıkları da oluşmaktadır. Lescon Markası, bayan, erkek, çocuk her kesim için uygun özellikte ve farklı tasarımları gerçekleştirmektedir. Erkek kategorisinde, günlük, futbol, trekking, koşu, sneakers çeşitleri yer almaktadır. Bayan kategorisinde de trekking, outdoor, günlük, koşu ayakkabı modelleri bulunmaktadır. Çocuklara yönelik olarak, günlük, krampon, halı saha ve spor bot modelleri yer almaktadır. Kız ve erkek çocuklar için, farklı renk ve tasarımları mevcuttur. Ortopedik taban özelliği, çocukların ayak sağlığı için önem taşımaktadır. Bayan ve erkek ayakkabılarında da kaliteli tabanlar ve deri kullanımı öne çıkmıştır.

Spor Ayakkabılarda Dayanıklı Modeller

Spor ayakkabı almak isteyenler, kalite ve model zenginliği için, https://www.lescon.com.tr/erkek-spor-ayakkabi/  sitesini inceleyebilirler.

 

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber