Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ağustos 2016 - 10:13 Yorum: 0

Spor merkezine yoğun ilgi

Gölbaşı Belediyesi Rauf Denktaş Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Spor merkezine yoğun ilgi

Gölbaşı Belediyesi Rauf Denktaş Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Gölbaşı Belediyesi bünyesinde hizmet veren tesis, sağlığını korumak isteyen herkese hizmet veriyor. Gölbaşı'nda hizmet veren spor tesisi, 950'yi aşkın üyeye 3 aylık dönemlerde farklı saat ve seans seçenekleriyle spor yapma imkanı sağlıyor. Tesiste 1 gün bay ve 1 gün bayan ve pazar günleri karma olmak üzere 7 gün hizmet verilmekte.

Spor tesisi; fitness, zumba ve plates branşlarının yapıldığı tüm modern cihazlarla donatılmış durumda. Tesiste her hafta salı ve perşembe akşamları bayanlara yönelik zumba ve plates dersleri verilmeye başlanmıştır. Ayrıca tesis içerisinde yer alan çocuk oyun grubu ve kreş sayesinde spor yapan ailelerin çocukları da keyifli dakikalar geçirebiliyor.

Yüzme kursuna yoğun ilgi

Gölbaşı Belediyesi tarafından hizmet veren Rauf Denktaş Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi'nde yüzme kurs kayıtları her ay devam ediyor. Spor merkezinde profesyonel hocalar tarafından yüzme dersleri de veriliyor. Kayıt işlemleri ve ücretlerle ilgili olarak isteyenler 485 50 37 numaralı telefonlardan bilgi alabilecekler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber