Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Sami Er
Spor 23 Temmuz 2018 - 13:18 Yorum: 0

Spor Merkezlerinde Tempo Hiç Düşmüyor

Şehitkamil Belediyesi Spor Merkezlerinde tempo hiç düşmüyor. Çocuk pilatesi çalışmalarıyla birlikte daha da renklenen spor merkezleri, faaliyetlerini 7'den...

Spor Merkezlerinde Tempo Hiç Düşmüyor

Şehitkamil Belediyesi Spor Merkezlerinde tempo hiç düşmüyor. Çocuk pilatesi çalışmalarıyla birlikte daha da renklenen spor merkezleri, faaliyetlerini 7'den 70'e tüm vatandaşların katılımıyla 365 gün boyunca aralıksız olarak sürdürüyor.

Çocukların sağlıklı ve mutlu gelişimi adına spor alanında gerçekleştirdiği çalışmalara her geçen gün ivme kazandıran Şehitkamil Belediyesinin, spor merkezlerinde faaliyetlerine kısa bir süre önce start verdiği çocuk pilatesi uygulamaları büyük ilgi gördü. Çocuk cimnastiği, yetişkinler için fitness, step, aerobik, pilates ve zumba çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Şehitkamil Belediyesi, 6 farklı spor merkezinde yüzlerce çocuk yaştaki öğrenciyi sporla buluşturdu. Güvenevler mahallesine çocuk pilatesi ve cimnastiği çalışmalarının gerçekleştirildiği yeni bir spor tesisi kazandıran Şehitkamil Belediyesi, çocukların ve gençlerin daha nitelikli şartlarda spor yapabilmeleri adına ilçeye yeni spor tesisleri kazandırmaya devam ediyor. Çocuk pilatesi uygulamaları esnasında katılımcı öğrencileri ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sporcularla sohbetler gerçekleştirerek, yaptıkları çalışmalarla ilgili eğitmenlerden bilgiler aldı.

Çocuklarımızdaki duruş bozukluklarının önüne geçmeliyiz

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren spor merkezlerinde, çocukların büyük ilgi gösterdiği pilates branşı eğitimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, pilates çalışmalarına son dönemde çocuklarda sıklıkla görülen duruş bozuklarının önüne geçilebilmesi adına önem verdiklerini ifade etti. Fadıloğlu, spor merkezlerinde çocuklara yönelik gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili açıklamasında, "Bilgisayar ve tabletler başında saatler boyunca oynadıkları oyunlar, televizyon seyrederken oturarak geçirilen uzun süreler, okula giderken dengesiz şekilde taşınan ağır çantalar, eğitim-öğretim yılı içerisinde dersliklerde hareketsiz bir şekilde geçen günler, beslenme ve dinlenme aralıklarındaki ve tercihlerindeki yanlış seçimler ve alışkanlıklar, çocuklarımızın gerek fiziksel gerek sosyal gelişimini olumsuz yönde etkiliyor.Çocuklarımızın büyük bir bölümünde duruş bozuklukları söz konusu.Değerli velilerimizin desteği, öğretmenlerimizin tavsiyeleri ve uzman antrenörlerimizin çabalarıyla bu olumsuz durumun önüne geçmek istiyoruz.Bu bağlamda çocuklarımızın sportif faaliyetlere ilgi duymalarını teşvik ediyor ve sportif faaliyetlere katılım oranlarını artırabilmek adına farklı alternatifler sunuyoruz. Şu anda 6 farklı spor merkezimizde devam eden çocuk pilatesi çalışmaları özelikle gelişim çağında olan çocuklarımızın büyük ilgi gösterdiği bir branş. Pilates çalışmaları çocukların doğru bir şekilde dengede durmasını sağlıyor ve duruş bozukluklarının önüne geçiyor. Gerçekleştirilen fiziksel aktiviteler, çocuklarımızda farklı branşlarda gerçekleştirecekleri faaliyetler için önemli temel oluşturuyor. Yaz spor okulları döneminde karşılaştığımız yoğun ilgi karşısında çocuk pilatesi çalışmalarının seanslarını arttırdık. Bundan sonraki süreçte imkanlarımız nispetinde çocuklarımızın ve gençlerimizin daha nitelikli şartlarda spor yapabilmeleri adına spor merkezlerimizin sayılarını da arttıracağız. Çalışmalara katılan tüm sporcularımıza yürekten başarılar diliyorum" diye konuştu.

Spor Merkezlerinde Tempo Hiç Düşmüyor

Spor Merkezlerinde Tempo Hiç Düşmüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber