Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Ağustos 2016 - 17:43 Yorum: 0

Spor merkezlerindeki sporcu sayısı 9 bine yaklaştı

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 05-18 yaş gurupları çocuk ve gençler ile engellilere yönelik hizmet veren il spor merkezilerindeki...

Spor merkezlerindeki sporcu sayısı 9 bine yaklaştı

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 05-18 yaş gurupları çocuk ve gençler ile engellilere yönelik hizmet veren il spor merkezilerindeki sporcu sayısı 27 farklı branşta 8 bin 578'i buldu.

İl Spor Merkezlerinde 27 farklı branşta açılan kursların antrenör ve eğiticiler nezaretinde hiçbir ücret alınmıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bağcı, "İl Spor Merkezimiz bu yıl engellilerimiz ile birlikte futbol, basketbol, voleybol, yüzme ve jimnastik başta olmak üzere 27 farklı branşta antrenörlerimiz ve eğitmenlerimiz nezaretinde ücretsiz olarak yaz boyunca kurslara devam etti. Okulların kapanması ile birlikte Adıyaman'daki 5-18 yaş arası tüm çocuk ve gençlerimizin bu imkanlardan faydalanması için büyük bir gayret gösterdik. Bütün tesislerimizde devam eden 27 branştaki kurslara ailelerimizin bu yıl çocuklarını teşvik etmeleriyle birlikte rekor bir katılım sağlandı. 8578 Sporcu ile bu yıl resmen katılımda rekor kırdık. Gençlerimiz tatili ve boş zamanlarını spor ile değerlendirerek yeni arkadaşlar edinip güzel dostluklarla gelişimlerini hızlandırabildikleri için kurum olarak çok mutluyuz. Ben il spor merkezlerimizde eğitim alan tüm sporcularımıza, çocuklarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Özellikle bu yaz boyunca Adıyamanlı çocuklarımıza verdikleri eğitim ile sporu sevdirmeyi başaran sevgili antrenör ve eğitici arkadaşlarımızı da kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Spor merkezlerindeki sporcu sayısı 9 bine yaklaştı

Spor merkezlerindeki sporcu sayısı 9 bine yaklaştı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber