Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Temmuz 2016 - 12:33 Yorum: 0

Spor salonlarında hummalı çalışma

Pursaklar Belediyesi spor salonları yeni döneme hummalı bir çalışma ile hazırlanıyor.

Spor salonlarında hummalı çalışma

Pursaklar Belediyesi spor salonları yeni döneme hummalı bir çalışma ile hazırlanıyor. Yenilenen teknoloji ile donatılan spor salonları birçok noktada halka hizmet verecek.

Yaz mevsimiyle birlikte spor salonlarını yenileyen Pursaklar Belediyesi, ilçe sakinlerinin daha iyi mekânlarda spor yapması için kolları sıvadı. 7 ayrı spor salonunda çalışmalar yapan Spor Koordinatörlüğü ekipleri, boya, duvar kaplama, zemin yenileme, elektrik sistemlerinin bakım onarımı gibi birçok alanda çalışmalarını yürütüyor. Salonları yeni spor aletleriyle donatan Pursaklar Belediyesi, halka en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde. Çalışmalar hakkında bilgi veren Pursaklar Belediyesi Spor Koordinatörü Salih Yergin, "Başkanımızın talimatı ile spor salonlarımızda titiz bir çalışma yürütüyoruz. Birçok spor aletimizi yenileyerek son model teknoloji ile donatılmış salonlar hazırlıyoruz" dedi.

Yeni yapılan spor salonları ile Pursaklar'da spor hizmetlerinin daha da arttığını belirten Yergin, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bir taraftan çocuklarımız için yaz spor okullarımızı başlattık. Diğer yandan da belediyemize ait spor salonlarımızın bakım onarım işlerini, eksiklerinin giderilmesini, takviye malzemelerin teminini yapıyoruz. Çok yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Yeni sezonda spor salonlarımız daha donanımlı bir şekilde hizmet verecek. Sağlıklı yaşam için herkesi spor yapmaya çağırıyoruz."

Pursaklar Belediyesi bay bayan spor salonları için kayıtlar ise devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber