Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 13 Mayıs 2016 - 17:33 Yorum: 0

Spor Şenliklerinde Atletizm Coşkusu

Nilüfer 15. Uluslararası Spor Şenlikleri çerçevesinde bayrak yarışı, uzun atlama ve gülle atma kategorilerinde düzenlenen atletizm yarışları çekişmeli...

Spor Şenliklerinde Atletizm Coşkusu

Nilüfer 15. Uluslararası Spor Şenlikleri çerçevesinde bayrak yarışı, uzun atlama ve gülle atma kategorilerinde düzenlenen atletizm yarışları çekişmeli anlara sahne oldu.

Görükle İpek Stadyumu'nda yapılan yarışlara 32 okuldan toplam 420 öğrenci katıldı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, 4x100 metre bayrak yarışlarının startını vererek, yarışmalara katılan öğrencilere başarılar diledi. Öğrenciler dereceye girebilmek için ter döktü. Dereceye giren takım ve sporculara ödüllerini Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fatma Tekin verdi. Yarışlara gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekin, "Bütün spor dallarının atası kabul edilen atletizm yarışlarına gösterilen ilgi için öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber