Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

Spor Toto 2. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un olağan genel kurulu yapıldı.Kayapınar Belediyesi Amed Spor Salonunda gerçekleşen...

Spor Toto 2. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un olağan genel kurulu yapıldı.

Kayapınar Belediyesi Amed Spor Salonunda gerçekleşen kongre, yoklamanın ardından divan oluşumuyla başladı.

Tek listeyle gidilen kongrede İhsan Avcı başkanlığındaki yeni yönetim tekrar göreve seçildi.

Kongre sonrasında teşekkür konuşması yapan Avcı, delegasyonun güvenine layık olmaya çalışacaklarını söyledi.

Sezon başında başlattıkları birçok projeyi devam ettirip kulüplerini hak ettikleri yere getireceklerini belirten Avcı, şöyle konuştu:

"Bizi tekrar göreve getiren delegelerimize teşekkür ediyoruz. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un kendi öz değerleriyle bir yerlere gelmesi için başlattığımız birçok çalışma var. Sezon başında bölge illerinde yaptığımız sporcu taraması oldu. Çok sayıda genç sporcuyu kulübümüze kattık. Bu çalışmaları devam ettireceğiz. Kendi öz değerleriyle başarılı olan bir kulüp yaratmak istiyoruz.”

Kongrenin, yaşamını yitiren ünlü edebiyatçı Yaşar Kemal’e atfedildiği belirtildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber