Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

Spor Toto 2. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da gözler Göztepespor maçına çevrildi.Ankaragücü ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak haftayı...

Spor Toto 2. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da gözler Göztepespor maçına çevrildi.

Ankaragücü ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla tamamlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ligin ikinci sırasında yer alan Göztepespor’u taraftarlarının desteğiyle mağlup etmek istiyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı İhsan Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarının 27. haftasında Göztepe ile 13 mart cuma günü kendi sahalarında karşılaşacaklarını söyledi.

Maça tüm spor camiası ve taraftarları davet ettiklerini belirten Avcı, şöyle konuştu:

"Cuma günü kendi tesislerimizde oynanacak müsabakada taraftarlarımızın tribünlerdeki yerlerini almalarını ve takımlarına centilmence destek vermelerini istiyoruz. Play off yolunda büyük önem taşıyan bu karşılaşmadan zaferle ayrılmak için herkesi yanımızda görmek istiyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber