Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 14:48 Yorum: 0

Spor Toto 2. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da Göztepe maçı hazırlıkları tamamlandı.Diyarbakır Büyükşehir Belediyspor Basın...

Spor Toto 2. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da Göztepe maçı hazırlıkları tamamlandı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyspor Basın Sözcüsü Nesih Aktepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göztepe ile yarın kendi sahalarında yapacakları maçta taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Aktepe, sezonun en önemli iç saha maçlarından birine ev sahipliği yapacaklarını kaydetti.

Rakiplerinin lig ikincisi olduğunu ve şampiyonluk hedeflediğini belirten Aktepe, kendilerinin de play off iddiaları bulunduğunu ve bu iddialarını sürdürmeleri için mutlaka kendi sahalarında Göztepe’yi mağlup etmeleri gerektiğini ifade etti.

Aktepe, şunları söyledi:

“Sezonun en zor maçlarından birine ev sahipliği yapacağız. Hem bizim hem de rakibimiz için büyük önem taşıyan bu karşılaşmadan zaferle ayrılıp play off yolunda iddiamızı canlı tutmalıyız. Bunun için şartlar ne olursa olsun Göztepe’yi Diyarbakır’dan eli boş göndermeliyiz. Bu nedenle büyük bir taraftar desteğine ihtiyacımız var. Yüreği yeşil kırmızılı kulüple olan herkesi yarınki mücadeleye bekliyoruz. Onların desteğiyle mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz.”

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporun Diyarbakır halkının takımı olduğunu ifade eden Aktepe, şöyle devam etti:

“Bu takım, bütün Diyarbakırlılarındır. Bunun için sezon başından beri yönetici arkadaşlarımızın attığı adımlar ortada. Amedspor ismi de bunun en büyük örneğidir. Liglerin devam etmesi nedeniyle Amedspor ismi şuan resmi olarak kullanılamıyor. Ama gelecek sezondan itibaren bu isim bütün liglerde kullanılacaktır. Sevginin ve hoşgörünün temsilcisi olacaktır. Şuana kadar da barışın, sevginin ve fair playın öncüsü oldu. Bundan sonra da böyle olacaktır. Türkiye liglerinin örnek gösterilen bu takımına Göztepe maçı için destek istiyoruz. Çağrımız ve beklentimiz taraftarlarımızın Göztepe maçında takımımızın yanında olmasıdır.”

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber