Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mart 2015 - 12:08 Yorum: 0

Spor Toto 2. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da Göztepe maçında elde edilen 3 puanın sevinci yaşanıyor.Diyarbakır Büyükşehir...

Spor Toto 2. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da Göztepe maçında elde edilen 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı İhsan Avcı yaptığı açıklamada, Göztepe karşısında haklı bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

İyi oynadıkları maçı bileklerinin hakkıyla kazandıklarını belirten Avcı, şunları kaydetti:

"Güzel ve çekişmeli bir maç oldu. Lig ikincisi karşısında çok iyi oynadık ve haklı bir galibiyet elde ettik. Maçın her anında güzel bir mücadele örneği gösterdik. Sonuç itibariyle kazanan ve galibiyeti hak eden taraf olduk. Elde ettikleri galibiyetle play off yolunda önemli bir engelli de aştık. Play off hedefimiz için çok önemli olan bir karşılaşmadan galibiyetle ayrılmamız bizi avantajlı kıldı. Bu avantajımızı ligin son maçına kadar koruyup, sezon sonunda belirlediğimiz hedefe ulaşmak istiyoruz."

Avcı, Göztepe maçında kendilerini yalnız bırakmayan tüm taraftarlara teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber