Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 14 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

Spor Toto 2. Lig

Hatayspor Kulübü Teknik Direktörü Taşyürek, istifa etti

Spor Toto 2. Lig

HATAY (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren Hatayspor'un Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek istifa etti. 

Taşyürek, yaptığı yazılı açıklamada, 2,5 yıldır görev yaptığı sürede kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

İstifa gerekçesini kısa bir mesajla açıklayan Taşyürek, hedeflediklerini yapamamak ve son iki maçtaki mücadeleden, özveriden yoksun futboldan dolayı aldığı kararla istifa ettiğini belirtti. 

Görevi süresince kendisine yardımcı olan tüm camiaya teşekkür eden Taşyürek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 "Tek üzüntüm, taraftarlarımıza bekledikleri ve herkesten fazla hak ettikleri şampiyonluğu yaşatamadan ayrılmak. Umuyorum ki, futbolcularımız kendilerine gelerek kalan 7 maç ve Play-Off sürecini en mutlu şekilde tamamlayıp beklentilere cevap vermiş olurlar. Geldiğim günden beri bana hep destek olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş'a, değerli başkanım Jan Baram'a, yöneticilerimiz Emir Kavvasoğlu, Hatay Tamer, Murat Ömeroğlu, Cengiz Özcan, Mithat Baklacı, Fuat Batı ve Galip Hamzaoğlu'na, kıymetli basın mensuplarına, tesis personelime, teknik ekibime, cefakar taraftarımıza, değerli zamanlarını çaldığım aileme sonsuz teşekkür eder saygılarımı sunarım.”

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber