Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 30 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

Spor Toto 2. Lig

DİYARBAKIR (A)- Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta play off’a çıkma hesapları yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da Kırklarelispor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.Diyarbakır Büyükşehir...

Spor Toto 2. Lig

DİYARBAKIR (A)- Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta play off’a çıkma hesapları yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da Kırklarelispor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Nesih Aktepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi sahalarında Kırklarelispor farklı bir sonuçla mağlup ettiklerini söyledi.

Aktepe, Kocaeli Birlikspor ve Gümüşhanespor yenilgilerini Kırklarelispor galibiyetiyle telafi ettiklerini belirtti.

Elde ettikleri 3 puanla play off umutlarını sürdürdüklerini belirten Aktepe, “Önemli bir haftayı geride bıraktık. Kırklarelispor maçını kazanarak play off yolunda önemli bir engeli daha aştık. Bundan sonra yapacağımız maçlara kilitlendik. Son 5 maçımızda 5 galibiyet hedefliyoruz. Play off’a çıkmak için kalan tüm maçlarımızı kazanmalıyız. Bunun için tüm maçlara final gözüyle bakıyoruz” dedi.

Kırklarelispor maçında taraftarların muhteşem olduğunu kaydeden Aktepe, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kötü hava koşullarına rağmen taraftarlarımız bizi yalnız bırakmadı. Maç boyunca takımımıza destek vererek, galibiyette rol  oynadılar. Bu zorlu maçta bizi yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber