Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Nisan 2015 - 16:53 Yorum: 0

Spor Toto 2. Lig

DİYARBAKIR  (AA) – Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da, teknik direktör İsmet Taşdemir, Nazilli Belediyespor’a her maç gibi hazırlandıklarını...

Spor Toto 2. Lig

DİYARBAKIR  (AA) – Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da, teknik direktör İsmet Taşdemir, Nazilli Belediyespor’a her maç gibi hazırlandıklarını söyledi.

Taşdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazar günü güçlü bir rakiple deplasmanda mücadele edeceklerini belirterek, bu karşılaşmaya kazanmak için gideceklerini kaydetti.

Dış saha maçlarında galibiyetleri bulunmadığını vurgulayan Taşdemir, "Bu şansızlığımıza Nazilli Belediyespor maçında son vermek istiyoruz. Evimizdeki başarılı sonuçlara deplasman maçlarını da eklemek istiyoruz. Bizim için artık iç ve dış saha maç ayrımı yok. Çünkü play off hedefimiz var. Bu hedefimize ulaşmak için her maçımızı kazanmak istiyoruz” dedi.

Nazili Belediyespor’un gücünü bildiklerini ve deplasmanda yapacakları maçın bir hayli zorlu geçeceğini belirten Taşdemir, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Rakibimiz bizim gibi play off mücadelesi veriyor. Yani zor bir maç olacak. Ama hedefi olan iki takımın karşı karşıya geleceği maçı 3 puanla kapatmak istiyoruz. Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp hem Kocaeli Birlikspor ve Gümüşhanespor maçlarında kaybettiğimiz puanları telafi etmek, hem de  play off yarışında avantajı olmak istiyoruz."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber