Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 01 Temmuz 2016 - 16:13 Yorum: 0

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kastamonuspor 1966 Spor Kulübü Sosyal İşler Sorumlusu Metehan Babaş, aşamayacaklarını hiçbir rakiplerinin...

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kastamonuspor 1966 Spor Kulübü Sosyal İşler Sorumlusu Metehan Babaş, aşamayacaklarını hiçbir rakiplerinin olmadığını söyledi.

2. Ligde Kırmızı Grup'ta yer alan takımların birbirlerine denk takımlar olduğunu savunan Kastamonuspor 1966 Sosyal İşler Sorumlusu Metehan Babaş, "Kurayı iyi buluyorum. Takımımızın mevcut kadrosu ile ve yapacağımız transferler ile bu guruptan inşallah rahat bir şekilde çıkacağız. PTT 1. Liginden aşağıya düşmüş takımlar var. Güçlü İstanbul takımları var. Uzun yıllar mücadele eden sabit 2. Lig takımları var. Bizim kulübümüz teknik yapısı ile futbolcu alım noktasındaki, nokta transferleri ile bu ligden de başarılı ile çıkacaktır. 2. Lig Kırmızı gurubun Kastamonuspor 1966 kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarının hızla sürdüğünü ve davet ettikleri oyuncuların Kastamonu'ya gelerek sözleşme imzalamaya başladıklarını vurgulayan Babaş, "Tesislerimizde başkanımız ve yönetim kurulumuz ile birlikte onların da sözleşmelerini imzalayacağız. Kale bölgesine profesyonel kaleci ve çok iyi bir forvet arkası düşünüyoruz. Burada tek vuruşlarıyla içeriye girmesi atikliği ve performansı ile iyi bir on numara ve sağ-sol açık transferlerini yapacağız. İç transferlerimizde ise hiçbir problem yok. Hepsini hallettik. Çocuklar geçen yıl buradaki yapıyı gördüler. Hep dediğimiz gibi Kastamonuspor artık kurumsal bir yapı kazandı. Eskide şöyle bir sistem vardı. Bir futbolcuya yüksek meblağlar veriliyor ve diğer takım daha düşük bir meblağ verince tabi ki sorun oluyordu. İki yıldır kulübümüz böyle bir sorun yaşamadı herkes mutlu ve helallik alarak ayrıldı. Camiada bu tarz şeyler çabuk yayılıyor. Kastamonuspor dendiği zaman PTT 1. Lig'ini isteyen oyuncu bile bize cazip bakıyor. Buradan iki bedenlik yükselişi daha iyi olarak görüyor. Onun için biz görüşmelerimizde öncelikle oyuncuyu Kastamonu'ya çağırıyoruz. Gel burada bizi gör tesisimizi gör, bizi tanı, tesisi gör diyoruz. Buraya gelen oyuncu camiadaki arkadaşları ile de görüşerek buraya ön bilgiyle geliyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber