Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 06 Eylül 2016 - 11:53 Yorum: 0

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta konuk olduğu İzmir temsilcisi Menemen Belediyesi ile berabere kalarak sezon defterini bir puanla açan İnegölspor'da gözler...

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta konuk olduğu İzmir temsilcisi Menemen Belediyesi ile berabere kalarak sezon defterini bir puanla açan İnegölspor'da gözler cumartesi günü oynanacak Bugsaş maçına çevrildi.

Sezon defterini İzmir deplasmanında Menemen Belediyesi maçı ile açan İnegölspor, rotayı evindeki ilk randevuda konuk edeceği Bugsaş maçına çevirdi. Bordo-beyazlılar bu maçın hazırlıklarına başlarken, Başkan Yardımcısı Nurettin Aydemir deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Menemen Belediyespor maçına ilişkin açıklamalarda buldu. Aydemir, "2016-2017 sezonu öncelikle tüm takımlara hayırlı olsun. Takımımız gayet iyi. Bu maçlar neticeyi belirlemez. 5. haftaya kadar herkes takımı görecek. Ben özellikle bir aydır takımla beraberim. Eksiklerimiz olabilir. Biz buraya galibiyet için geldik ama Menemen takımı bize baktığımız zaman bir nevi transferleri bizden üstün gözükmekte. Buna rağmen biz onlardan iyi oynadık. Penaltımız verilmedi. Takım iyi olacak. İnegöl halkı, İnegölspor'un sevenleri bu takıma sahip çıksınlar. Bizlere sahip çıksınlar. Desteklerini esirgemesinler" dedi.

İnegölspor Asbaşkanı Mehmet Döngel ise, "İlk maçımızda 1-1 berabere kaldık. Ben iyi oynadığımızı düşünüyorum. İnşallah ilerleyen haftalarda takım daha da oturacak, daha iyi olacak. Benim düşünceme göre burada iki puanı biz bıraktık. Arkadaşlar penaltı kaçırdılar. İyi oynadığımızı düşüyorum. İnşallah ilerleyen haftalarda takım oyunu daha da oturacak. Daha iyi yerlere geleceğiz. Hedeflediğimiz yerde olacağız inşallah" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber