Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 07 Ekim 2016 - 12:24 Yorum: 0

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig takımlarından Kocaeli Birlikspor oyuncuları, teknik ekibi ve yöneticileri Bucaspor maçı öncesinde, Pele'nin hayatını konu alan filme giderek...

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig takımlarından Kocaeli Birlikspor oyuncuları, teknik ekibi ve yöneticileri Bucaspor maçı öncesinde, Pele'nin hayatını konu alan filme giderek stres attılar.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Kocaeli Birlikspor'da moraller üst seviyede. Yüksek tempolu ve göz dolduran antrenmanların yanı sıra oyuncuların, teknik ekibin ve yöneticilerin uyumu da dikkat çekiyor. Kırmızı-beyazlılar önceki gün de antrenmandan sonra birlikte sinemaya gitti. Futbolcular, teknik ekip ve yöneticiler futbol efsanesi Pele'nin hayatını konu alan biyografik sinema filmini soluksuz izledi.

Pele kimdir?

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 10 numarası kabul edilen, oyununu izlemek için ülkelerin savaşa bile ara verdiği Brezilyalı Pele, futbol kariyerinde kırılması zor rekorlara imza atmıştır. Kariyerinde bin 281 gol atan efsanevi forvet, 1958 yılında henüz 17 yaşındayken hem ilk dünya şampiyonluğunu yaşamış hem de ülkesine yaşatmıştır. Gerçek adı Edson Arantes do Nascimento olan Pele, bu lakabı yaramaz çocuk anlamına gelen "peli" kelimesinden almıştır.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber