Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 16:08 Yorum: 0

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetlerin Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, Zonguldak Kömürspor maçını sıkı bir şekilde...

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetlerin Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, Zonguldak Kömürspor maçını sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Tecrübeli çalıştırıcı, bugün yapılan idman sonrasında yaptığı açıklamada, Zonguldak Kömürspor'u mağlup edip, son haftalarda yalakadıkları çıkışı devam ettirmek istediklerini belirtti. Küçükbayrak, "Lige iyi başladık ve önemli sonuçlar aldık. Şuana kadar yaptığımız maçlarda hiçbir yenilgi almadık. Yani iyi bir çıkışımız var. Bu çıkışı sürdürmek istiyoruz. Bunun için Zonguldak Kömürspor maçına mutlak galibiyet için çıkacağız. Tek hedefimiz kazanmaktır" dedi.

Amed Sportif Faaliyetler, Spor Toto 2. Lig Beyaz Gurubun 6. haftasında 9 Ekim Pazar günü Zonguldak Kömürspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Talaytepe Tesisleri'nde, teknik direktör Sertaç Küçükbayrak yönetimindeki antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon çalışması yaptı. Küçükbayrak, idman sırasında çalışmayı durdurarak futbolculara yapması gereken hareketleri gösterdi. Yeşil-kırmızılı-beyazlı ekip, bugün yapacağı antrenmanla Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve kendi tesislerinde kampa girecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber