Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 11 Ekim 2016 - 16:14 Yorum: 0

Spor Toto 2. Lig

Tokatspor'da Teknik Direktör Mustafa Ceviz'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Spor Toto 2. Lig

Tokatspor'da Teknik Direktör Mustafa Ceviz'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Tokatspor Kulübü Adnan Çiçek Tesislerinde Kulüp Başkanı Şadi İşeri ile Teknik Direktör Mustafa Ceviz basın mensuplarının karşısına geçti. Başkan İşeri, lig başladıktan sonra takımda talihsizlikler, sakatlıklar yaşandığını ifade ederek, "Aldığımız sonuçlardan dolayı, Mustafa hocam da maç sonrası yönetime bir değerlendirme yapmak istediğini söyledi. Bu iki günlük süreçte yaptığımız değerlendirme sonrasında karşılıklı olarak artık daha fazla ne Tokatspor'u yıpratalım ne şahısları yıpratalım diyerek, iki taraf da karşılıklı feshetme yoluna gitmenin daha doğru olacağı kararını verdi. Mustafa hocam, özellikle geçen sene takımımıza geldiği son 7-8 haftalık performansı ile Tokatspor'u bulunduğu küme düşme durumundan çıkararak, ligde kalmamızı sağladığı için bizim her zaman için gönlümüzde bir değer olarak kalacaktır. Şahsım olarak da hem insani hem hocalığı boyutunda tanıdığım nadir insanlardan birisi" dedi.

Ceviz: "Sezon başı talihsiz sakatlıklar yaşadık"

Teknik Direktör Ceviz ise Tokatspor'daki teknik direktörlük görevinden ayrıldığını ifade ederek, "Tokat'a geçen sezon son iki ayda geldim. Ve sıkıntılı bir süreç yaşayan Tokatspor'da başkanımla birlikte, camia, taraftar ve dinamik önemli isimlerle beraber, başta sayın belediye başkanımız olmakla birlikte son maç da olsa, zararsız atlatıp ligde düşmeden devam etme sonuçlarını almıştık. Bana devam edelim, tekrar anlaşalım teklifi geldiğinde de bunu severek kabul ettim. Yeni sezon ve daha sonraki sezon için de planlama yapmıştık. Tokatspor'u 2 yıl içerisinde büyük başarılara vardırma, 2. yılda da yeni bir planlanma, ekonomi, teknik yapılanma ile TFF 1. Lig hedefini net koyduğumuz bir görüşmemiz olmuştu. Biz anlaştıktan sonra malumunuz, sizler de yakından takip ettiniz, bir takım kuruldu, kurduğumuz bu takımda kendini kanıtlamış, bu liglerde ve daha üst liglerde oynamış oyunculardan kurulu bir Tokatspor'umuz oldu. Ben hocalık yaşantımın hiçbir bölümünde yaşamadığım bir sezon başı yaşadım. Talihsiz sakatlıklar yaşadık. En az bir, bir buçuk ay süreyle dönecek oyuncularımızın olduğu süreçte yeni katılan oyuncularımızla lige girdik. Elimizden geldiği kadar başarıyı çok istedik ama sonuçları bir türlü kendi lehimize çeviremedik. Burada camiamızın, Yönetim Kurulumuzun beklentileri, bu işi icra eden oyuncularımızın, teknik ekibimizin ve benim de beklentim tabii ki başarılı olmaktı. Fakat futbol sonuç olarak eğer istediğimiz galibiyetleri bize vermiyorsa tabii ki burada yıpranma olması, tepkilerin olması gayet doğaldır" diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından Teknik Direktör Mustafa Ceviz ile Başkan Şadi İşeri birbirine sarılıp vedalaştı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tokatspor 6 maçta 2 beraberlik 4 mağlubiyetle aldığı 2 puanla ligde 17. sırada yer alıyor. Tokatspor geçtiğimiz hafta sonu sahasında konuk ettiği Ankaragücü'ne 2-0'lık skorla yenilmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber