Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Ekim 2016 - 11:33 Yorum: 0

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile yarın deplasmanda yapacağı maç için İstanbul'a gitti.

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile yarın deplasmanda yapacağı maç için İstanbul'a gitti.

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, İstanbul'a hareketinde önce yaptığı açıklamada, Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçı hazırlıklarını en iyi şekilde sonuçlandırdıklarını söyledi. Küçükbayrak, "Rakibimiz iyi bir ekip. Ligin son sırasında yer almaları bizi yanıltamayacak. Anadolu Üsküdar 1908 Spor sadece kısa süreli kötü günler geçiriyor. Kendileriyle yapacağımız maç onlar için dönüm niteliği taşıyacak. Anadolu Üsküdar 1908 Spor ligde kötü günler geçiriyor. Ama bu durum Anadolu Üsküdar 1908 Spor'un kötü bir takım olduğu anlamına gelmez. Bu nedenle bizi çok zor bir maçın beklediğini özellikle ifade etmek istiyorum. Yani İstanbul'da yapacağımız müsabaka kolay olmayacak" dedi.

İstanbul'da maçta yalnız olmayacaklarını ve doğu kökenli taraftarların kendilerinin yanında olacağını ifade eden Küçükbayrak, "İstanbul'da maçı oynamamız bizim için dezavantaj değil. Çünkü İstanbul'da yaşayan çok sayıda doğu kökenli taraftarlarımız var. Onların bizleri yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber