Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 26 Ekim 2016 - 12:28 Yorum: 0

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Zonguldak Kömürspor'un Yönetim Kurulu Başkanı Av. Süleyman Caner, ligdeki mücadele için, "Yere sağlam basmamız...

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Zonguldak Kömürspor'un Yönetim Kurulu Başkanı Av. Süleyman Caner, ligdeki mücadele için, "Yere sağlam basmamız lazım. Biz de öyle yapıyoruz" diye konuştu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta geçen hafta Nazilli Belediyesor'a konuk olan Zonguldak Kömürspor, mücadeleden 3-0 galip geldi. Maçta yaşanan talihsizlik ise tüm takımı olumsuz etkiledi. Oyunun son bölümlerinde Kömürspor'lu futbolcu Berkan Akdeniz'in kolu kırıldı. Akdeniz'in hastanedeki tedavisi sürüyor.

Kömürspor'un ligdeki Play-off hedefi için emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Kömürspor Başkanı Av. Süleyman Caner, sanayici ve iş adamlarına da destek çağrısında bulundu. Sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle takım kurmakta zorlandıklarını hatırlatan Başkan Caner, şöyle devam etti:

"Nazilli maçında çocuklar çok iyi oyun sergilediler. 3-0 gibi net bir skor ile galip ayrıldık ama tabii galibiyete sevinemedik. Berkan kardeşimizin kolunun kırılması bizi çok üzdü. O da tedavi altında. Ameliyatı iyi geçti. İnşallah ilk yarı bitimine doğru sahalara döner. Tabii sakatlıklar bizi düşündürüyor. Cezalı da var sakatlar da var. Takım kurmakta zorlanıyoruz. Ama futbolcularımıza ben inanıyorum ki İstanbulspor maçını seyircilerimizle birlikte geçeceğimize inanıyorum. Ligde ilk hedefimiz Play-Off. Ondan sonra yukarılar. Biz öyle fazla uçmuyoruz. Yere sağlam basmamız lazım. Emin adımlarla ilerlememiz lazım. Biz de öyle gidiyoruz. Bizim çağrımız her zaman var. İş adamları, sanayicilere hep çağrımız var. Destek versinler. Takıma katkıda bulunsunlar. Bağış yapmasınlar, reklam versinler. Bu bir ticarettir. İlçe takımlarına bakıyorum, 100'ün üzerinde sahalarına reklam veriyorlar. Biz il takımıyız. Başka bir şey söylememe gerek yok."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber