Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 28 Ekim 2016 - 17:03 Yorum: 0

Spor Toto 2. Lig

Tokatspor Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Koç, "Biz, başarılı olacağımıza inanmaktayız, inanmak başarmanın yarısıdır" dedi.

Spor Toto 2. Lig

Tokatspor Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Koç, "Biz, başarılı olacağımıza inanmaktayız, inanmak başarmanın yarısıdır" dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tokatspor'un yeni Kulüp Başkanı Hasan Hüseyin Koç, yazılı basın açıklaması yaptı. Başkan Koç, ligde 3 puanı olan Tokatspor'un bu haftadan itibaren bir çıkış yapmasını beklediklerini kaydetti. Teknik Direktör Taşkın Güngör, teknik ekibe ve tüm futbolculara canı gönülden inandığını ifade eden Başkan Koç, "Biz, başarılı olacağımıza inanmaktayız, inanmak başarmanın yarısıdır. Bu atmosferde tüm Tokat halkından beklentimiz iyi niyetler ve halis düşüncelerle bizlere tam destek olmalarıdır. Bu zamana kadar Tokatspor Kulübü'nün etrafında dolaşıp duran fakat sadece dedikodu üreterek, durmadan eleştirmeye çalışan, sürekli açıklar arayan, hatta daha ileri gidip kişisel saldırılarda dahi bulunan, yönetimleri ve takımı yıpratmak gayretinde olan şahısların var olduğunu ve bu kişilerin sadece Tokatspor'a zarar vermenin ötesinde, elde ettikleri hiçbir şey olmadığı açıkça görülmektedir. Sözde takıma ve Tokat'a sahip çıktıklarını dillendirerek boş laflar ve su-i zan düşüncelerle ortada dolaşanların; Tokatspor'a dünde bir faydası olmadı bundan sonra da asla olmayacak. Eğer bu şahıslar bu güne kadar doğru işler yapmış olsalar idi sonuçların doğru olması gerekirdi. Niyetleri şer olanların akıbetleri asla hayırlı olmamıştır. Ama şunu kesinlikle vurgulamam gerekir ki çok değerli canı gönülden severek ve sahiplenerek Tokatspor Kulübüne hizmet vermiş çok değerli saygın kulüp başkanlarımız ve yöneticilerimiz her zaman başımızın tacıdır, her daim fikirlerine ve önerilerine ihtiyacımız vardır" dedi.

Başkan Koç, futbolda inişli çıkışlı zamanlar olabileceğine dikkat çekerek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu dalgalı dönemlerde bizlere yakışan Tokatspor ve Tokat sevdalılarına düşen şey; tek yumruk ve tek yürek olmaktır. Unutmayalım sevmek sahip çıkmak, yerli yersiz eleştiriler ile insanların motivasyonunu ve moralini bozarak olmaz. Biz herkesin fikrine saygı duyarız, önerilerini de her zaman dinleriz, fakat sizlerde bizim yönetimimize ve Tokatspor'umuza saygı duymak ve sahip çıkmak zorundasınız. Mutlaka eleştiriler olacaktır, eleştiri olacak ki bizde eksik yanlarımızı görüp daha iyi hizmet vermek için gerekenleri yapalım. Ancak eleştirirken de bizlerin şevkini ve hevesini kırmamak gerekir. Sonuç olarak mevcut olan takımımıza en azından devre arasına kadar bir müdahale etme şansımız yoktur. Ancak kulübün kurumsallaşması ve her anlamda şeffaf bir yapı kazanması için gereken hazırlıklar yapılmıştır. En kısa sürede gerekenleri yapıp sizlerle de paylaşacağız inşallah."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber