Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ekim 2014 - 11:23 Yorum: 0

Spor Toto 3. Lig

Diyarbakırspor, Payas Belediyespor ile oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor

Spor Toto 3. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor, Payas Belediyespor ile yarın sahasında yapacağı maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Grupta yenilgisi olmayan Diyarbakırspor, ligin en fazla berabere kalan takımlarından olan Payas Belediyespor’la yapacağı maçı da kazanarak hem yenilmezliğini devam ettirmek hem de zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Diyarbakırspor Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, maçla ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi. 

Halide Edip Adıvarspor maçında burnu kırılan kaptan Erhan'ın başarılı operasyon geçirdiği ve maçta forma giyeceğini belirten Doğrul, şöyle dedi:

"Kaptanımızın durumu iyi. Maç oynamaya elverişli durumda. Yarın yapacağımız maçtan da 3 puanla ayrılıp hem çıkışımızı hem de yenilmezliğimizi sürdürmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğiyle bu maçtan da zaferle ayrılmayı planlıyoruz. Taraftarlarımızın maça gelmeleri için bilet fiyatlarını uygun tuttuk. Kale arkası tribünlerinin açılmayacağı maçta, bilet fiyatları maraton 3, kapalı 5 ve numaralı 10 lira olacaktır. Stat kapıları saat 12.00'de açılacaktır."

Doğrul, 3'er sarı kartı olan Gökhan Aydaş, Enis, Erhan ve Fahrettin'in yarınki maçta kart görmeleri halinde önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak Kemer Tekirovaspor karşılaşmasında forma giyemeyeceklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber