Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Kasım 2014 - 13:53 Yorum: 0

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor Kulübü, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Cizrespor’un Ziraat Türkiye Kupası’ndaki başarısını eleştirenlere tepki gösterdi

Spor Toto 3. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor Kulübü, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Cizrespor’un Ziraat Türkiye Kupası’ndaki başarısını eleştirenlere tepki gösterdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, bölge halkının spordaki en basit ve sıradan mutluluğunu bile çok görerek her yolla saldıranların takip edildiği belirtildi.

 “Bu odakların saldırılarına yıllarca maruz kalmış, cezalandırılmış, linç edilmiş ve ağır bedeller ödettirilmiş bir camia olarak Cizrespor’umuza yönelik tezgahlanan oyunun asıl hedefinin bölgemizin tamamı olduğunu görebiliyoruz” denilen açıklamada, başta Diyarbakırspor olmak üzere bölge takımlarının deplasman maçlarında yıllardan beri ırkçı ve çirkin saldırıların yapıldığı ve bunların görmezden gelindiği iddia edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Cizre halkını ve Cizrespor’umuzu hedef tahtasına oturtulması adaletsizlik ve çifte standarttan öte manidardır. Bu odaklar şunu unutmasın ki, başta Cizrespor’umuz olmak üzere hiçbir bölge kulübümüz, kentimiz ve halkımız sahipsiz değildir. Özelde Cizrespor’umuza, genelde ise bölge takımlarımıza yönelik ırkçı ve ayrımcı tutumları şiddetle kınıyoruz. Her zaman ve her şartta Cizrespor’un yanında olduğumuzu ifade ediyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber