Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Mart 2015 - 15:43 Yorum: 0

Spor Toto 3. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor, iddia programı nedeniyle hafta içine alınan maçta çarşamba günü Halide Edip Adıvarspor’la İstanbul’da karşılaşacak.Diyarbakırspor...

Spor Toto 3. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor, iddia programı nedeniyle hafta içine alınan maçta çarşamba günü Halide Edip Adıvarspor’la İstanbul’da karşılaşacak.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, yaptığı yazılı açıklamada, lig yarışının tüm heyecanı ile devam ettiğine dikkat çekerek, her maçı final havasında düşündüklerini kaydetti.

Ceviz, açıklamasında, "Eyüpspor maçını kazanmak istiyorduk ama olmadı. Öne geçtikten sonra bir anlık dikkatsizlik bizim için pahalıya mal oldu. Zaman zaman iyi zaman zaman kötü oynadık. Beklemediğimiz 2 puan kaybı yaşadık. Ancak 6 haftalık yenilmezlik serimiz ve çıkışımız var. Lig yarışı tüm heyecanı ile devam ediyor. Her hafta final niteliğinde maçlara çıkıyoruz. Halide Edip Adıvarspor da bunlardan biri. İstanbul’dan 3 puanla dönmek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber