Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 14:43 Yorum: 0

Spor Toto 3. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor dış saha maçlarındaki başarısını sürdürüyor.AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, yeşil kırmızılı ekip,...

Spor Toto 3. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor dış saha maçlarındaki başarısını sürdürüyor.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, yeşil kırmızılı ekip, ikinci yarıda oynanan toplam 8 maçta, 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 15 puan topladı.

Oynadığı 8 maçta en başarılı sonuçları deplasmanlarda alan yeşil kırmızılı ekip, evinde yaptığı 4 karşılaşmadan 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak, 5 puan topladı.

Diyarbakırspor, 4 deplasman maçında ise 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak, hanesine 15 puan yazdırdı. Deplasman maçlarında 9 gol atan ve kalesinde 4 gol gören yeşil kırmızılı ekip, evindeki karşılaşmalarda ise rakip filleri sadece 4 kez havalandırdı ve attığı gollere karşılık kalesinde de 4 gol gördü.

- Oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar

Ligin ikinci yarısına evinde 2-0’lık Sancaktepe Belediyespor yenilgisiyle başlayan Diyarbakırspor, Çine Madranspor ile deplasmanda yaptığı karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Yeşil kırmızılı ekip, 20. hafta maçında evinde Gölcükspor ile 1-1 berabere kalırken, Yeşil Bursa ile deplasmanda yaptığı maçı 4-2 kazanarak dış saha başarısını sürdürdü.

İkinci yarıdaki iç saha başarısızlığına ligin 22. haftasında Denizli Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 yenerek son veren Diyarbakırspor, deplasmanda 1-0 önde götürdüğü Dardanelspor maçını 1-1 berabere kapatarak ikinci yarıdaki ilk deplasman maçında puan kaybı yaşadı.

24. hafta müsabakasında lig lideri Eyüpspor’u evinde ağırlayan yeşil kırmızılı ekip, 1-0 önde götürdüğü maçı 1-1 berabere tamamlayarak hem iç saha maçlarındaki puan kayıplarını sürdürdü, hem de öne geçtiği maçta skoru koruyamadı.

Yeşil kırmızılı ekip, ikinci yarıdaki son maçında ise dün Halide Edip Adıvarspor ile İstanbul’da karşılaştı. Yeşil kırmızılı ekip, zorlu geçen maçta güçlü rakibini 1-0’la geçip hem deplasman maçlarındaki başarısını sürdürdü hem de play off iddiasını korudu.

Diyarbakırspor, Eyüpspor’un 53 puanla lider olduğu grupta 42 puanla ligin 5’nci sırasında yer alıyor.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber