Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

Spor Toto 3. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, Derincespor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Yeni Diyarbakırspor kulübünden yapılan...

Spor Toto 3. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, Derincespor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Yeni Diyarbakırspor kulübünden yapılan yazılı açıklamada, 28 Mart Cumartesi günü Kocaeli'de yapılacak maçın hazırlıklarının bugün tamamlanacağı belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

“Kafilemiz, bugün yapılacak idmanın ardından kendi tesislerinde kampa girecek. Yarın da havayolu ile önce İstanbul’da daha sonra karayolu ile Kocaeli’ne gidecek. Kafilede sakat olan ve sezonu kapatan Ali yer almayacak.”

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber