Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

Spor Toto 3. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takmlarından Yeni Diyarbakırspor'un Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, Derincespor deplasmanında iyi bir futbol sergileyerek 3 puan aldıklarını belirtti.Ceviz,...

Spor Toto 3. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takmlarından Yeni Diyarbakırspor'un Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, Derincespor deplasmanında iyi bir futbol sergileyerek 3 puan aldıklarını belirtti.

Ceviz, yaptığı yazılı açıklamada, önemli bir deplasman maçını da galibiyetle tamamladıklarını kayditti.

Türkiye liglerinin deplasmanda en fazla puan alan takımı olduklarını belirten Ceviz, şu ana kadar 28 puan elde ettiklerine işaret etti.

Deplasman maçlarında elde ettikleri başarılı sonuçları iç saha müsabakalarına da yansıtmak istediklerini belirten Ceviz, şunları kaydetti:

"İyi bir takımız. Bunu elde ettiğimiz sonuçlarla her zaman gösteriyoruz. Ligin kalan bölümünü en iyi sonuçlarla tamamlayıp 2. Lige yükselmek istiyoruz. Direkt olmasa bile play off yoluyla 2. Lige çıkmak istiyoruz. Hedefimiz 2. Ligdir. Bunu da başaracağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber