Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Nisan 2015 - 16:53 Yorum: 0

Spor Toto 3. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor’da Erzincan Refahiyespor maçının hazırlıkları devam ediyor.Yeni Diyarbakırspor Teknik Direktör Mustafa Ceviz,...

Spor Toto 3. Lig

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor’da Erzincan Refahiyespor maçının hazırlıkları devam ediyor.

Yeni Diyarbakırspor Teknik Direktör Mustafa Ceviz, son 10 maçta 6 galibiyet ve 4 beraberlik alarak başarılı grafik çizen takımın performansından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kalan 6 maçın önemine dikkat çekti.

Ceviz, Erzincan Refahiyespor’un kümede kalma hesapları yaptığına dikkat çekerek, bu önemli maçı kazanmak için rakipten daha fazla mücadele etmeleri gerektiğini söyledi.

Ceviz, kalan maçların hepsini kazanma yolunda takıma sonsuz güven duyduğunu da dile getirdi.

Ceviz, “Hedefimiz için her yerde maç kazanmalıyız. Takımımızın bu gücü ve kapasitesi var. Çok önemli iki maça çıkacağız. Rakiplerin küme düşme hattında olması kimseyi aldatmasın. Aksine daha zor ve önemli maçlar olacak. Takım olarak bunun bilincinde olmak zorundayız. Takıma bu konuda güveniyorum” dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber