Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Haziran 2016 - 16:03 Yorum: 0

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig takımlarından Diyarbekirspor, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) organize ettiği deplasmanlı Akademi Ligleri'ne katılmak için çalışma...

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig takımlarından Diyarbekirspor, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) organize ettiği deplasmanlı Akademi Ligleri'ne katılmak için çalışma başlattı.

Diyarbekirspor'dan yapılan açıklamada, takımlarının futbolda Akademi Ligleri'ne katılma kararı aldığı ve konuyla ilgili olarak TFF'YE başvuruda bulunduğu belirtildi. Açıklamada, Akademi Ligleri için oluşturulacak takımlar ve alt yapı için futbolcu seçmesi yapılacağı da kaydedildi. Açıklamada, "5 yaş kategorisinde düzenlenecek Akademi Ligleri ve diğer alt yapı ligleri için bayramdan sonra futbolcu seçmesi yapacağız. Seçmelerin kesin tarihi, başvuru ve kayıt noktaları ile saatleri hakkında daha sonra kulübümüz tarafından kamuoyu ile resmi internet sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız üzerinde bilgilendirme yapılacaktır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber